Alecto Carrow
4 posters
Zakon Feniksa :: Postaciowo :: Nasze :: Karty postaci :: Dorośli
Strona 1 z 1
Alecto Carrow
ψ Alecto Carrow ψ
Ruth Wilson
| »Imiona postaci« Alecto »Nazwisko postaci« Carrow »Wiek« 35 lat »Data urodzenia« 30.05.1960 »Miejsce urodzenia« Carrow Manor, Irlandia »Czystość krwi« Czysta |
»Miejsce zamieszkania« Carrow Manor, Irlandia »Dom« Slytherin »Patronus« Brak »Bogin« Zwłoki Brata »Zawód« Aktualnie żaden »Różdżka« 13 cali, szpon hipogryfa, cis, sztywna. | |
» PATRONUS « -
» RODZINA «
Ψ Amycus Carrow Ukochany starszy brat, bez którego nie potrafi wyobrazić sobie życia. Jest do Niego tak mocno przywiązana, że nieraz podejrzewano ich o kazirodcze stosunki. Pracują dość często razem, co owocuje w plusy, bo są wyśmienicie zorganizowanym zespołem.
Ψ Amara Carrow Matka rodzeństwa Carrow, czarownica z irlandzkiego rodu czysto krwistych czarodziejów.
Ψ August Carrow Senior rodu Carrow, śmierciożerca, ojciec Alecto i Amycusa. Surowy, to on egzekwował od swoich dzieci posłuszeństwo wobec Voldemorta, miał największy wkład w psychiczne ukształtowanie swojego potomstwa.
BIOGRAFIA
CHARAKTER
CIEKAWOSTKI
Ogólnym zainteresowaniem Alecto jest mord i redukowanie liczby mugolów. Dodatkowo pasjonuje się Historią Powszechną, sztuką w szerokim pojęciu, ale również kolekcjonuje broń białą, którą świetnie potrafi się posługiwać.
» Amortencja pachnie dla niej krwią, belladonną i czarną lilią
» Jej imię wywodzi się z mitologii greckiej, nosiła je bogini zemsty i wyrzutów sumienia. W dosłownym tłumaczeniu oznacza ono „Nieustająca w gniewie”.
» Nienawidzi zwierząt, za wyjątkiem kotów. Ma na ich punkcie świra.
» Należała do Klubu Ślimaka
» Porównuje mugolaków do głupich i brudnych zwierząt
» Ma na swoim koncie zastraszającą liczbę morderstw na czarodziejach i mugolach
» Nie cierpi nadmiernego spożywania używek. Gardzi pijanymi osobami, a nawet doprowadzona do ostateczności potrafi zabić takiego delikwenta
» Chciałaby się zakochać, może to w końcu poskromiłoby jej paskudny charakterek
» Nienawidzi latać na miotle, unika jak może tych kapryśnych pojazdów
» Ma awersję do komplementowania jej osoby. Kiedy ktoś poczyna to robić, wymaga od niego konstruktywnego uzasadnienia. Ale lepiej, żeby ta osoba się zamknęła.
Alecto Carrow- Różdżka : 13 cali, szpon hipogryfa, cis, sztywna.
Multikonta : -
Re: Alecto Carrow
Bonus do karty, raz!
The member 'myślę' has done the following action : Rzut kośćmi
'Bonus do karty' :
Result :
'Bonus do karty' :
Result :
Admin- Admin
Potrafili zmienić życie każdego bluźniercy w piekło. Stosowali przeróżne tortury i te cielesne i psychiczne, przez co większość magicznych dzieciaków unikała obcowania z tą piekielną dwójeczką.
Serio? Dzieci torturowały? No... tak. Nie wiem czemu, ale to niespecjalnie mi pasuje. Psychicznie owszem, ale fizycznie? Że w sensie przy pomocy magii? Nie widzi mi się to jakoś.
Antonin Georgijew- Różdżka : Ostrokrzew, 12 cali, włos z ogona Testrala
Multikonta : Severus, Andrew
Niekoniecznie za pomocą różdżki. To kreatywne dzieciaczki były.
Karta ładna i składna, mi także w zasadzie ten urywek tam co Antonin wskazał się nie podobał, ale tak to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Kartę akceptuje.
I dodaję 20 punktów za nią ; )
Kartę akceptuje.
I dodaję 20 punktów za nią ; )
Dracon Malfoy- Różdżka : 10 cali, głóg, włos jednorożca
Multikonta : ---
Zakon Feniksa :: Postaciowo :: Nasze :: Karty postaci :: Dorośli
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: